فروش بدهی توسط آرامکو

خواندن
فروش بدهی توسط آرامکو

شرکت آرامکو عربستان سعودی قصد فروش بدهی دارد.

این شرکت به تازگی اعلام کرده است که برای جبران کسری، دور دیگری از فروش بدهی را به جریان خواهد انداخت.

آرامکو سال گذشته 12 میلیارد دلار اسناد فروش بدهی صادر کرده است. این در حالی است که انتشار اسناد بدهی در خاورمیانه در سال جاری بیش از 100 میلیارد دلار بوده است.

طبق تفسیر جناب آقای عبدالمجید قوام- تحلیل‌گر اقتصادی، برخی شرکت‌ها از دیگران طلبکار هستند و برای دریافت این مطالبات با مشکل مواجه می‌شوند. ممکن است به هر دلیلی کشور بدهکار قادر به پرداخت بدهی نباشد. بدین خاطر کشور طلبکار مطالبات خود را به اشخاص ثالث (حقیقی یا حقوقی) می‌فروشد تا آن‌ها پس از خرید مطالبات، تحت یک نرخ سود که به تنزیل ارزش طلب می‌انجامد، با هر مکانیسمی که صلاح بدانند بدهی را دریافت و از این راه برای خود درآمد و سود کسب کنند. در سال 1980 که ایالات متحده دچار بحران بازپس‌گیری وام‌های اعطا شده برای خرید منازل شده بود، بانک‌هایی که برای خرید، وام داده بودند در مقابل مالکین منازل که قادر به پرداخت بدهی خود نبودند، بدهی‌ها را به شرکت‌هایی فروختند و این شرکت‌ها بدهی‌های مالکین منازل را به بانک ها با نرخ تنزیلی بازگرداندند و سپس خود نسبت به تملک سهمی از منازل اقدام کردند و بعد منازل را فروختند. سهم مالک را پرداخت و سهم خودرا نیز برداشتند. در جهان شرکت‌هایی تحت عنوان Debt collectors یا جمع‌آوری کننده بدهی وجود دارند. برخی اوقات، هر شرکت یک سابسیدری برای جمع‌آوری مطالباتش ایجاد می‌کند.

 

شماره خبر: 599
(4 امتیاز)
0 دیدگاه
4043 بازدید

دیدگاه کاربران

دیدگاهی ثبت نشده است!

ارسال دیدگاه

در حال جستجوی محصولات...

دنبال اسید فسفریک خوراکی یا صنعتی هستید؟

برای خرید اسید فسفریک با گرید، غلظت و مقدار موردنیازتان، شماره موبایلتان را وارد کنید و ثبت درخواست خرید در شیمیکو را شروع کنید.