شرکت پرسال تامین کننده اسید فسفریک خوراکی
اسید فسفریک یک اسید کریستالی ضعیف، شفاف، بیبو و بیرنگ است که در بسیاری از فرآیندهای صنعتی اعم از ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی، فرآوری مواد غذایی و نوشیدنیها، تولید کودهای فسفاته، صنعت نساجی و غیره از آن استفاده میشود.
اسید فسفریک ماهیت سمی دارد و در صورت تماس با پوست، چشم و مخاط میتواند باعث سوختگی شود.
علاوه بر این، این اسید هنگام گرم شدن بخارهای خطرناکی را آزاد میکند که در صورت مواجهه طولانی مدت منجر به مشکلات جدی برای سلامت انسان میشود.
بنابراین بسیار مهم است که هنگام کار با اسید فسفریک، نکات ایمنی لازم را رعایت نموده و این ماده را در مخازن استاندارد و ایمن، به دور از حرارت، نور مستقیم خورشید و سایر مواد شیمیایی نگهداری کنید.
اسید فسفریک یا اورتوفسفریک دارای گریدهای خام، غذایی و صنعتی است که مصرف گرید خوراکی آن از سوی مجامع بهداشت جهانی از جمله سازمان غذا و دارو ایالات متحده آمریکا کاملا مجاز و قانونی اعلام شدهاست.
از آنجاییکه درصد خلوص و کیفیت تولید این اسید معدنی به خصوص در گرید غذایی آن نقش مؤثری در سلامت انسان دارد، توصیه میکنیم برای خرید اسید فسفریک ۸۵ خوراکی تنها به مراکز معتبر مانند شرکت بازرگانی پرسال مراجعه کنید.
پرسال به عنوان تامین کننده برتر انواع فرآورده های شیمیایی در ایران مثل:
- اسید فسفریک خوراکی
- اسید سیتریک
- الکل صنعتی متانول
- سیترات سدیم
- نیتریت سدیم
- هیدروکسید پتاسیم
و غیره، درجات ممتاز اسید فسفریک را به صورت کاملا ایمن و استاندارد در مخازن مخصوص حمل مواد شیمیایی با قیمت رقابتی به صورت حضوری و غیر حضوری به فروش میرساند.
کاربرد اسید فسفریک خوراکی در صنعت
از اسید فسفریک در طیف وسیعی از کاربردها از تولیدات صنعتی گرفته تا فرآوردههای غذایی و نوشیدنیهای گازدار استفاده میشود. این اسید ارزشمند به دلیل داشتن ماهیت اسیدی و درصد بالای فسفر بیشترین کارآیی را در صنعت کشاورزی و تولید کودهای فسفاته دارد.
علاوه بر این، صنعتگران در بسیاری حوزههای دیگر اعم از ساخت شویندهها، پاک کنندهها، مواد پولیش، زنگزدا، عامل ضد رسوب در سیستمهای آبی، آبکاری فلز، دباغی، تولید پارچه و چوب نسوز، تولید شیشه، سرامیک و … نیز از اسید فسفریک استفاده میکنند.
گرید خوراکی فسفریک اسید نیز کاربرد گستردهای در تولید انواع محصولات غذایی اسیدی، لبنیات، نان و شیرینی، نوشیدنیهای گازدار، کنسروها و … دارد.
اسید فسفریک غذایی با غلظت ۸۵ درصد دارای طعم ترش و تندی است که اغلب در نوشابهها و آبمیوهها به عنوان طعمدهنده استفاده میشود.
همچنین اضافه کردن این افزودنی مجاز به مواد غذایی و نوشیدنیها، فرآیند رشد باکتری و کپکها را به خصوص در نوشیدنیهای سرشار از قند کند میکند.
مواد غذایی غنی شده با اسید فسفریک به تعادل سطح فسفر در تولیدات خوراکی صنعتیای که حاوی مقدار کمی از این ماده هستند کمک میکنند
فسفریک اسید در تولیدات لبنی نیز نقش پر رنگی دارد زیرا باعث تنظیم pH محیط و کنترل میزان پروتئین موجود در این محصولات میشود.
جالب است بدانید که این اسید معدنی جزو ترکیبات اصلی تولید بکینگ پودر است و در حوزه پخت نان و شیرینی کاربردهای فراوانی دارد.
از اسید فسفریک برای تولید روغنهای نباتی، ژله و مربا، ماندگاری بیشتر گوشت قرمز و مرغ، تصفیه شربت حاصل از نیشکر و مواردی از این دست نیز استفاده میکنند.
قیمت اسید فسفریک ۸۵ خوراکی در مقایسه با بسیاری از چاشنیهای طبیعی و سایر افزودنیهای مجاز غذایی مثل اسید سیتریک بسیار مقرونبهصرفهتر است، به همین علت محبوبت بالایی در صنعت غذا، دارو و نوشیدنی دارد.
مصرف بیرویه محصولات خوراکی غنی شده با اسید فسفریک در طولانی مدت ممکن است خطراتی مثل پوکی استخوان، پوسیدگی دندان، سنگ کلیه و … را برای مصرفکنندگان ایجاد نماید.
برای خرید اسید فسفریک برند Jiangsu اصل و باکیفیت ممتاز تنها کافی است با ورود به وبسایت رسمی پرسال سفارش خود را به صورت آنلاین ثبت نموده و یا از طریق شماره تلفن پنج رقمی:
۷۹۸۸۵_۰۲۱ و یا به آدرس سایت پرسال www.persolco.co مراجعه و با کارشناسان فروش این شرکت در تماس باشید.
آخرین دیده شده ها
دیدگاه کاربران
با مواد اولیه بازیافت، مراحل بازیافت و نکات مهم آن آشنا شویم
هیدرازین چیست؟ روش تولید، ۲۳ کاربرد هیدرازین
چگونه از خاکستر برای تغذیه و تقویت گیاهان خود استفاده کنید؟
کاربرد کلروپتاس در گل حفاری چیست؟
از مستربچ چه می دانید؟ راهنمای کاربردی برای علاقمندان
کاربردهای شگفتانگیز پیگمنتها: از رنگ و پوشش تا دارو
راهنمای جامع تصفیه آب استخر: انتخاب بهترین روش
رفع سیاهی نقره با مواد شیمیایی: راهنمای درخشش دوباره زیورآلات شما
رفع بوی بد کولر: راهنمای گام به گام برای هوای خوب در خانه
همه چیز درباره ی مواد اولیه صنایع شوینده: از انتخاب تا کاربرد
کاربرد اسید سولفوریک در استخراج طلا
راهنمای جامع انواع پلی اتیلن: شناخت قهرمانان دنیای پلاستیک