اوره چیست؟ خواص، روش تولید و کاربردهای کاربامید

آخرین بروزرسانی در: خرداد ۷ام, ۱۴۰۲

خواندن
اوره

اوره (Urea)، ترکیب شیمیایی که با عنوان کاربامید هم شناخته می‌شود، یک ترکیب آلی با فرمول شیمیایی CO(NH2)2 است. این آمید دارای دو گروه NH2- است که توسط یک گروه عاملی کربونیل (C = O) به هم متصل هستند. این ماده جامد سفیدرنگ، بی بو، در آب بسیار محلول بوده و تقریباً غیر سمی است. محلول کاربامید (اوره) در آب، نه اسیدی است و نه خاصیت قلیایی دارد. کاربامید در کودها به عنوان منبع نیتروژن (N) استفاده می‌شود و ماده اولیه مهمی برای بسیاری از صنایع شیمیایی است. اوره بالا در آزمایش خون می تواند نشانه نارسایی کلیه باشد.

فردریش وهلر کشف کرد که CO(NH2)2 می‌تواند از مواد اولیه غیر آلی تولید شود. نظریه او، یک نقطه عطف مهم در علم شیمی در سال ۱۸۲۸ بود. این کشف برای اولین بار نشان داد که ماده‌ای که قبلاً فقط به عنوان محصول جانبی شناخته می‌شد، می‌تواند در آزمایشگاه بدون مواد اولیه بیولوژیکی سنتز شود.

تاریخچه اوره

اوره اولین بار در سال ۱۷۲۷ توسط دانشمند هلندی، “هرمان بوئرهاو” در ادرار کشف شد؛ اگرچه این کشف به شیمی دان فرانسوی، هیلار رول، نسبت داده می‌شود.

در سال ۱۸۲۸، فردریش وهلر، شیمی دان آلمانی، با تیمار سیانات نقره با کلرید آمونیوم، کاربامید را به طور مصنوعی به دست آورد:

AgNCO + NH4Cl → (NH2) 2CO + AgCl

این اولین بار بود که یک ترکیب آلی به طور مصنوعی از مواد اولیه غیر آلی، بدون حضور موجودات زنده، سنتز می‌شد. این کشف برای پیشرفت شیمی آلی، بسیار مهم بود. این کشف، “وهلر” را وادار کرد تا با شور و احساس پیروزی به برزلیوس بنویسد: “باید به شما بگویم که می‌توانم بدون استفاده از کلیه‌های انسان یا حیوانات، اوره تهیه کنم. آمونیوم سیانات، همان اوره است.” در واقع، این، نادرست بود!

این دو ماده شیمیایی مختلف، از نظر فرمول شیمیایی، مشابه N2H4CO هستند که در شرایط تعادل به شدت از کاربامید پیروی می‌کنند. صرف نظر از این، وهلر با کشف خود، جایگاهی در میان پیشگامان شیمی آلی بدست آورد.

روش‌های تولید اوره

تولید صنعتی اوره

تولید صنعتی اورهCO(NH2)2 در مقیاس صنعتی تولید می‌شود: در سال ۲۰۱۲، ظرفیت تولید در سراسر جهان تقریباً ۱۸۴ میلیون تن بود.

۱-روش‌های صنعتی برای تولید اوره:

برای استفاده کاربامید در صنعت، کربونیل دی آمید از آمونیاک سنتزی و دی اکسید کربن تولید می‌شود. از آنجا که مقادیر زیادی دی اکسید کربن در طی فرآیند تولید آمونیاک به عنوان محصول جانبی از هیدروکربن‌ها تولید می‌شود (غالباً گاز طبیعی، مشتقات نفتی کمتر)، یا گاهی اوقات از ذغال سنگ به دست می‌آید، کارخانه‌های تولید کاربامید تقریباً همیشه در مجاورت این سایت قرار دارند؛ جایی که آمونیاک تولید می‌شود.

اگر چه گاز طبیعی به صرفه‌ترین و در دسترس ترین ماده اولیه تولید آمونیاک است، اما نیروگاه‌هایی که از آن استفاده می‌کنند به اندازه مورد نیاز، برای تبدیل کل آمونیاک تولیدی خود به کربونیل دی آمید، دی اکسید کربن تولید نمی‌کنند.

در سال‌های اخیر فناوری‌های جدیدی برای بازیابی دی اکسید کربن مکمل از گازهای خروجی احتراقی، تولید شده در کوره اصلاح شده کارخانه گاز سنتز آمونیاک، ایجاد شده است. این برنامه‌ها باعث می‌شوند که آمونیاک به عنوان یک محصول جداگانه، بازیابی شود و منجر به کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای نیز خواهد شد.

۲-روش تولید اوره از طریق سنتز:

فرآیند اصلی که در سال ۱۹۲۲ توسعه یافت، به نام کاشفان فرآیند سنتز CO(NH2)2 ، بوش-مایزر نیز نامیده می‌شود. فرآیندهای مختلف تولید تجاری کاربامید با شرایطی که این ماده تشکیل شود، در دسترس هستند.

این فرآیند شامل دو واکنش اصلی تعادلی، با تبدیل ناقص واکنش دهنده‌ها است. اولین واکنش، تشکیل کاربامات است: واکنش گرمازا و سریع میان آمونیاک مایع با دی اکسید کربن گازی (۲CO) در دما و فشار بالا برای تشکیل کاربامات آمونیوم به صورت زیر است:

۲NH3+ CO2⇌ H2N-COONH4

ΔH = -117kJ/mol (در ۱۱۰ اتمسفر و ۱۶۰ درجه سانتیگراد)

مرحله دوم، تبدیل کربونیل دی آمید است؛ این فرآیند تجزیه، کندتر بوده و گرماگیر است؛ کاربامات آمونیوم به اوره و آب تبدیل می‌شود:

H2N-COONH4 ⇌ (NH2) 2CO +H2O

ΔH = +15.5 kJ/mol (در ۱۶۰-۱۸۰ درجه سانتیگراد)

تبدیل کلی NH3 و CO2 به اوره گرمازا است؛ گرمای واکنش حاصل از اولین واکنش، عامل فرآیند دوم است. مانند همه تعادل‌های شیمیایی، این واکنش‌ها نیز طبق اصل لوشاتلیه رفتار می‌کنند و شرایطی که بیشتر به نفع تشکیل کاربامات هستند، تأثیر نامطلوبی بر تعادل تبدیل کاربامید دارند.

بنابراین، شرایط فرآیند یک “سازگاری” است: تأثیر عوامل نامناسب در اولین واکنش در دمای بالا (حدود ۱۹۰ درجه سانتیگراد)، با گرمای مورد نیاز برای مرحله دوم با انجام فرآیند تحت فشار بالا (۱۴۰–۱۷۵ بار) جبران می‌شود، که حامی اولین واکنش است.

اگرچه فشرده سازی دی اکسید کربن گازی در این فشار، ضروری است، آمونیاک از پالایشگاه به صورت مایع در دسترس است که می‌تواند با صرفه اقتصادی بیشتر، به سیستم پمپ شود. برای اینکه کاربامید به آرامی تشکیل شود و به تعادل برسد، فضای زیادی برای واکنش لازم است، بنابراین راکتور سنتز در یک پالایشگاه بزرگ اوره، یک مخزن تحت فشار است.

از آنجا که تبدیل این ترکیب، ناقص است، محصول باید از کاربامات آمونیوم، بدون تغییر جدا شود. در پالایشگاه تولید کاربامید، این کار با کاهش فشار سیستم به جو، انجام می‌شود تا کاربامات، دوباره به آمونیاک و دی اکسید کربن تجزیه شود.

در کل، چون فشرده سازی مجدد آمونیاک و دی اکسید کربن برای بازیابی، اقتصادی نبود، حداقل از آمونیاک برای تولید محصولات دیگر، به عنوان مثال نیترات آمونیوم یا سولفات آمونیوم استفاده می‌شود. (دی اکسید کربن معمولاً به هدر می‌رفت.) طرح‌هایی که بعداً ارائه شد می‌توانست آمونیاک و دی اکسید کربن را بازیابی کند.

واکنش‌های جانبی در تولید اوره در پتروشیمی چیست؟

خوشبختانه واکنش تبدیل CO(NH2)2 آهسته است. دو واکنش متوالی در این فرآیند، ناخالصی ایجاد می‌کنند. بیوریت (Biuret) وقتی تشکیل می‌شود که دو مولکول کاربامید با از دست دادن یک مولکول آمونیاک، با هم ترکیب شوند.

۲NH2CONH2 → H2NCONHCONH2 + NH3

به طور معمول این واکنش در راکتور سنتزی با حفظ بیش از حد آمونیاک سرکوب می‌شود. بیوریت در کود اوره، نامطلوب است زیرا برای گیاهان زراعی، سمی است؛ هرچند که تا اندازه مصرف کود کاربامید به ماهیت محصول و روش استفاده از آن بستگی دارد (وقتی از آن به عنوان مکمل خوراک گاو استفاده می‌شود، مخلوط بودن بیوریت با کاربامید مسئله مهمی نیست).

اسید ایزوسیانیک از تجزیه حرارتی سیانات آمونیوم حاصل می‌شود که در تعادل شیمیایی با کاربامید است:

NH2CONH2 → NH4NCO → HNCO + NH3

در روش تولید اوره در پتروشیمی، محصول نهایی به صورت گرانول، گلوله‌ای، کریستالی و محلول حاصل می‌شود.

برای کاربرد اصلی کاربامید به عنوان کود، بیشتر به صورت جامد یا به صورت قرص یا گرانول به بازار عرضه می‌شود. مزیت پرایل یا قرص این است که به طور کلی می‌توان آنها را ارزان‌تر از گرانول تولید کرد و این روش مدت‌ها قبل از اینکه یک فرآیند دانه بندی کاربامید، تجاری سازی شود، در روش صنعتی کاملاً ثابت شده بود.

با توجه به اندازه محدود ذراتی که با درجه کروی بودن، تولید می‌شوند، و با نظر به مقاومت کم آنها در برابر خرد شدن و ضربه، به طور کلی، عملکرد قرص جامد کاربامید هنگام ذخیره سازی، جابجایی و استفاده فله، کمتر از گرانول است.

کودهای ترکیبی با کیفیت بالا و حاوی نیتروژن همراه با سایر اجزا مانند فسفات، از ابتدای صنعت کود به طور معمول تولید می‌شوند، اما با توجه به نقطه ذوب پایین و خاصیت رطوبت اوره، در پایان دهه ۱۹۷۰ سه شرکت شروع به تولید دانه بندی بستر سیال کردند.

اوره گرانوله

اوره گرانوله

۳-روش تولید کاربامید در آزمایشگاه:

از واکنش فسژن (Phosgene) با آمین‌های اولیه یا ثانویه در آزمایشگاه می‌توان اوره به دست آورد:

COCl2 +4RNH2 → (RNH) 2CO +2RNH3Cl

این واکنش‌ها از طریق یک واسطه ایزوسیانات ادامه می‌یابد. با واکنش آمین‌های اولیه یا ثانویه با ایزوسیانات می‌توان به کاربامیدهای غیر متقارن دسترسی داشت. همچنین می‌توان کاربامید را با حرارت دادن سیانات آمونیوم تا ۶۰ درجه سانتی گراد تولید کرد.

NH4OCN → (NH2)2CO

#انتشار آگهی خرید و فروش

خواص اوره

۱-ساختار مولکولی و بلوری

ساختار مولکول اوره، مسطح است. در کاربامید جامد، مرکز اکسیژن در دو پیوند هیدروژن N-H-O درگیر می‌شود. کربن موجود در کاربامید به عنوان ترکیبی از sp2 توصیف می‌شود؛ پیوندهای C-N دارای ویژگی پیوند دوگانه هستند و اکسیژن کربونیل در مقایسه با فرمالدئید، قلیایی است. حلالیت بسیار زیاد کاربامید در آب، توانایی آن را در پیوند گسترده هیدروژن با آب نشان می‌دهد.

اوره توانایی به دام انداختن بسیاری از ترکیبات آلی را دارد. در این کلاترات‌ها به اصطلاح، مولکول‌های آلی “مهمان” در کانال‌هایی تشکیل می‌شوند که توسط مارپیچ‌ها متشکل از مولکول‌های کاربامید متصل به هیدروژن تشکیل می‌شوند.

از این رفتار می‌توان برای جداسازی مخلوط‌ها استفاده کرد؛ به عنوان مثال، در تولید سوخت هواپیما و روغن‌های روانکاری و در جداسازی هیدروکربن‌ها از این ویژگی استفاده می‌شود.

۲-واکنش‌های کاربامید

کاربامید، ترکیبی قلیایی است. به همین ترتیب به راحتی پروتونه می‌شود. کاربامید مذاب به گاز آمونیاک و اسید ایزوسیانیک تجزیه می‌شود.

(H۲N)۲CO → NH۳ + HNCO

از طریق ایزوسیانیک اسید، اوره گرم شده به طیف وسیعی از محصولات متراکم شده شامل بیوریت، تری یوریت، گوانیدین و ملامین تبدیل می‌شود:

(H۲N)۲CO + HNCO → H۲NCONHCONH۲

در محلول آبی، اوره به آرامی با سیانات آمونیوم تعادل می‌یابد. این هیدرولیز، اسید ایزوسیانیک را تولید می‌کند که می‌تواند پروتئین‌های کاربامیلات را تشکیل دهد. اوره با استرهای مالونیک واکنش نشان داده و اسیدهای باربیتوریک (barbituric acids) تولید می‌کند.

مشخصات فیزیکی و شیمیایی اوره

اوره/Urea

ساختار مولکولی اوره

ساختار مولکولی اوره

ساختار مولکولی اوره

ساختار مولکولی اوره

نام ترکیب
اوره / urea
کاربامید/ carbamide

IUPAC نامگذاری

اوره/ Urea

نام‌های دیگر:
کاربامید/ Carbamide
کربونیل دی آمید/ Carbonyldiamide
کربونیل دی آمین/ Carbonyldiamine
دی آمینو متانال/ Diaminomethanal
دی آمینو متانون/ Diaminomethanone
شاخص‌های شناسایی
۵۷-۱۳-۶  CAS Number
E927b E number
۱۱۷۶ PubChem CID
ویژگی‌ها و خواص
CH۴N۲O فرمول شیمیایی
۶۰.۰۵۶ g·mol−۱ جرم مولی
جامد سفید شکل ظاهری
۱.۳۲ g/cm۳ دانسیته
۱۳۳ to 135 °C
(۲۷۱ to 275 °F; 406 to 408 K)
نقطه ذوب
۵۰۰ g/L گلیسرول
۵۰g/L اتانول
~۴ g/L استونیتریل
حلالیت
۱۳.۹ ثابت تفکیک بازی
(pKb)
ویژگی‌های ترموشیمیایی
-۳۳۳.۱۹ kJ/mol آنتالپی استاندارد تشکیل
fH۲۹۸)
-۱۹۷.۱۵ kJ/mol انرژی آزاد گیبس
fG˚)
اشتعال ناپذیر نقطه اشتعال پذیری
ترکیبات مرتبط
تیو اوره/ Thiourea
Hydroxycarbamide/ هیدروکسی کربامید
ترکیبات مرتبط با ساختار اوره
Carbamide peroxide
کربامید پراکسید
Urea phosphate
فسفات اوره
Acetone
استون
Carbonic acid
اسید کربونیک
Carbonyl fluoride
فلورید کربونیل
سایر ترکیبات مرتبط

کاربردهای اوره

۱-کاربردهای اوره در کشاورزی:

اوره در کشاورزی

اوره در کشاورزیبیش از ۹۰٪ تولید صنعتی کاربامید در جهان برای استفاده به عنوان کود حاوی ازت در نظر گرفته شده است. کاربامید، بیشترین مقدار نیتروژن را در بین کلیه کودهای ازت جامد در مصرف‌های متداول دارد.

شایع‌ترین ناخالصی کاربامید سنتزی، بیوریت است که رشد گیاه را مختل می‌کند. کاربامید در خاک تجزیه می‌شود و آمونیوم را حاصل می‌کند. آمونیوم، توسط گیاه جذب می‌شود. در بعضی از انواع خاک، آمونیوم توسط باکتری‌ها اکسید می‌شود و نیترات تولید می‌کند؛ این ماده نیز از مواد مغذی مورد نیاز گیاه است.

از بین رفتن ترکیبات نیتروژن دار در جو و رواناب‌ها، هم زیان آور است و هم به محیط زیست آسیب می‌رساند. به همین دلیل، کود اوره، گاهی به منظور افزایش کارایی مصارف کشاورزی، پیش تصفیه یا اصلاح می‌شود.

یکی از فناوری‌ها در مصرف کود کاربامید، تبدیل کاربامید به مشتقاتی مانند فرمالدهید است که با سرعتی مطابق با نیازهای غذایی گیاهان، به آمونیاک تجزیه می‌شود.

۲-کاربرد اوره در تهیه انواع رزین:

اوره ماده اولیه برای ساخت چند گروه اصلی مواد است: رزین‌های اوره- فرمالدهید و اوره – ملامین- فرمالدهید که در تخته سه لایی استفاده می‌شوند.

۳-کاربردهای اوره صنعتی در سیستم‌های اتومبیل:

از کاربامید در واکنش‌های کاهش غیر کاتالیستی انتخابی (SNCR) و کاهش کاتالیزوری انتخابی (SCR) برای کاهش آلاینده‌های NOx در گازهای خروجی حاصل از احتراق در موتورهای دیزلی، دوگانه سوز و گازهای طبیعی استفاده می‌شود.

به عنوان مثال سیستم BlueTec یک محلول کربونیل دی آمید با پایه آب به سیستم اگزوز تزریق می‌کند. آمونیاک تولید شده توسط هیدرولیز کاربامید با اکسید نیتروژن واکنش می‌دهد و در مبدل کاتالیزوری به نیتروژن و آب تبدیل می‌شود. کامیون‌ها و اتومبیل‌هایی که از این مبدل‌های کاتالیزوری استفاده می‌کنند باید مایعات خروجی دیزل، محلول اوره در آب را حمل کنند.

۴-مصارف آزمایشگاهی کاربامید:

اوره در غلظت‌های ۱۰ میلی مولار یک پروتئین قدرتمند است. از این خاصیت می‌توان برای افزایش حلالیت برخی پروتئین‌ها بهره برد. مخلوط اوره و کولین کلرید به عنوان یک حلال یوتکتیک (DES)، ماده‌ای مشابه مایع یونی، استفاده می‌شود. هنگامی که اوره در یک حلال یوتکتیک استفاده می‌شود، پروتئین‌های محلول شده را تکثیر نمی‌کند.

کربونیل دی آمید در اصل می‌تواند به عنوان منبع هیدروژن برای تولید برق در سلول‌های سوختی عمل کند. از کاربامید موجود در فاضلاب می‌توان به طور مستقیم استفاده کرد (اگرچه باکتری‌ها به سرعت کاربامید را تخریب می‌کنند.)

از کاربامید با غلظت حداکثر ۸ مول بر لیتر می‌توان استفاده کرد تا بافت ثابت مغز در مقابل نور مرئی شفاف شود و در عین حال، سیگنال‌های فلورسنت از سلول‌های دارای برچسب، حفظ شود. این امر امکان تصویربرداری بسیار عمیق‌تر از فرآیندهای عصبی را فراهم می‌کند.

۵-کاربردهای اوره در پزشکی:

کرم‌های حاوی کاربامید به عنوان محصولات موضعی پوستی برای تقویت آبرسانی به پوست استفاده می‌شود. اوره ۴۰٪ در موارد پسوریازیس، خشکی، اگزما، کراتوز، کراتودرما، میخچه و پینه تجویز می‌شود.

آزمایش نیتروژن اوره خون (BUN) اندازه گیری میزان نیتروژن در خون ناشی از کاربامید است. این ماده به عنوان نشانگر عملکرد کلیه مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگرچه نسبت به سایر نشانگرها مانند کراتینین، مقدار آن پایین است؛ زیرا سطح این ماده در خون تحت تأثیر عوامل دیگری مانند رژیم غذایی و کمبود آب بدن قرار دارد.

۶-سایر کاربردهای اوره:

  • کاربامید، عنصری در مایع خروجی اتومبیل‌هایی با سوخت گازوئیل (DEF) است که حاوی ۳۲.۵٪ کاربامید و ۶۷.۵٪ آب غیر یونیزه است. برای تجزیه گازهای انتشاری خطرناک NOx به نیتروژن و آب، DEF به جریان اگزوز وسایل نقلیه دیزلی، تزریق می‌شود.
  • کاربامید یکی از اجزای خوراک دام و منبعی نسبتاً ارزان از نیتروژن برای تقویت رشد حیوانات است.
  • کاربامید یک جایگزین غیر خورنده برای سنگ نمک در یخ زدایی جاده است. اگر چه نسبت به نمک سنتی یا کلرید کلسیم اثر کمتری دارد.
  • کاربامید، عامل رنگ قهوه‌ای در خوراکی‌های تولید شده در کارخانه است.
  • اوره، ماده اولیه در تهیه برخی از کرم‌های پوست، مرطوب کننده‌ها، نرم کننده‌های مو و شامپوها است.
  • اوره همراه با نمکهای دیگر یک عامل بارورسازی ابر به شمار می‌رود.
  • کاربامید، یک ماده ضد شعله است که معمولاً در خاموش کننده‌های شیمیایی خشک برای آتش سوزی استفاده می‌شود که شامل مخلوط بی کربنات، اوره و پتاسیم است.
  • کاربامید، عنصری در بسیاری از محصولات سفید کننده دندان است.
  • کربونیل دی آمید به همراه دی آمونیوم فسفات، به عنوان ماده مغذی مخمر، برای تخمیر قندها به اتانول استفاده می‌شود.
  • کاربامید به عنوان یک ماده افزودنی برای حلالیت و نگهدارنده رطوبت در حمام‌های رنگ برای رنگ آمیزی یا چاپ پارچه به کار می‌رود.

ایمنی (MSDS) اوره

تماس ترکیب کاربامید با چشم ممکن است باعث تحریک و قرمزی و درد شود. این ترکیب ممکن است باعث تحریک یا قرمز شدن پوست شود. اگر از طریق پوست جذب شود ممکن است مضر باشد.

در صورت بلع تصادفی، با حالت تهوع، استفراغ و اسهال، باعث تحریک دستگاه گوارش می‌شود. ممکن است باعث اختلالات قلبی نیز شود. در صورت بلعیدن کامل، ممکن است آسیب زننده باشد.

استنشاق غبارات اوره جامد یا بخارات کاربامید محلول ممکن است باعث تحریک دستگاه تنفسی شود. قرار گرفتن طولانی مدت یا مکرر در معرض کاربامید ممکن است باعث اثرات منفی بر باروری شود.

  • پایداری شیمیایی: در دما و فشارهای نرمال، پایدار است.
  • شرایط نامساعد برای ذخیره و نگهداری: دوری از مواد ناسازگار، تولید گرد و غبار، دمای بالاتر از ۱۳۰ درجه سانتیگراد.
  • ناسازگاری کاربامید با سایر مواد: هیپوکلریت سدیم، هیپوکلریت کلسیم، نیترات سدیم، نیتروسیل پرکلرات، عوامل اکسید کننده قوی، دی کرومات ها، کلر مایع، نیترات‌ها، پرمنگنات‌ها، کلرید کرومیل.
  • محصولات تجزیه‌ای خطرناک: مونوکسیدکربن، اکسیدهای ازت، دی اکسیدکربن، آمونیاک.
  • پلیمریزاسیون خطرناک: رخ نخواهد داد.

 

شرایط نگهداری اوره

مخازن یا بسته بندی‌های حاوی اوره را باید در انبارهایی با تهویه مناسب نگهداری و ذخیره کنید. تولید و تجمع گرد و غبار حاصل از کاربامید جامد را به حداقل برسانید. از تنفس گرد و غبار، مه و بخارات این ماده خودداری کنید. از تماس آن با پوست، چشم و لباس اجتناب شود. از خوردن مواد غذایی یا سیگار کشیدن در انبارهای حاوی این ماده جداً خودداری کنید.

مخازن و کیسه‌های حاوی کاربامید باید در جای خشک و خنک نگهداری شود. حتماً در ظرف محکم و درب بسته نگهداری شود.

بسته بندی اوره

بسته بندی اوره

بسته بندی اورهبسته بندی اوره هم به صورت جزئی در کیسه‌های ۵۰ کیلوگرمی و هم به صورت فله‌ای در کیسه‌های ۱ تنی انجام می‌شود. برای بارگیری این محصول جهت صادرات از پتروشیمی معمولاً حمل به صورت فله‌ای صورت می‌گیرد. به طور استاندارد، بسته بندی‌های صادراتی، کیسه‌های ۵۰ کیلوگرمی هستند.

بسته‌بندی‌های کود کاربامید، همانند بسته بندی اوره صنعتی در کیسه‌های ۵۰ کیلوگرمی یا کیسه‌های جامبوبگ ۱۰۰۰ کیلوگرمی آماده می‌شود و تا محل مورد نظر مشتری با کامیون‌ها یا تریلی‌های استاندارد حمل می‌گردد.

وضعیت تولید و بازار و خرید و فروش اوره

اوره توسط پتروشیمی‌های داخل کشور، از جمله پتروشیمی پردیس|Pardis petrochemical company، پتروشیمی خراسان| Khorasan petrochemical company، پتروشیمی شیراز| Shiraz petrochemical company، پتروشیمی لردگان| Lordegan Petrochemical plant، پتروشیمی مسجدسلیمان| M.I.S Petrochemical industries، شرکت شیمیایی لاوان| Lavan chemical company، پتروشیمی هرمز| Hormoz petrochemical company و پتروشیمی کیمیای اندیمشک| Kimia Andimeshk petrochemical company تولید می‌شود. خرید و فروش و صادرات اوره صنعتی از پتروشیمی‌های داخل کشور ، یک تجارت پر رونق است. همانطور که در قسمت‌های بالا هم به آن اشاره کردیم، ترکیب شیمیایی کاربامید، حوزه‌های مختلف از کشاورزی و صنعت داروسازی، پزشکی و آزمایشگاه را تحت پوشش قرار می‌دهد.

کود اوره یک محصول پرمصرف برای بخش کشاورزی به شمار می‌رود. اوره ۴۶ درصد، کاربامید ۱۰ درصد درحالت گرانول یا پریل در پتروشیمی تولید می‌شوند و مطابق با مقدار و محل تحویل، روش‌های مختلفی برای حمل وجود دارد. برای دریافت قیمت کاربامید و ثبت سفارش خرید و فروش اوره می‌توانید از وبسایت شیمیکو مرجع مواد شیمیایی صنعتی استعلام بگیرید.

#تأمین کنندگان ایرانی اوره
منابع:

https://en.wikipedia.org/wiki/Urea

https://fscimage.fishersci.com/msds/24680.htm

شماره خبر: 1717
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 امتیاز)
در حال بارگیری ...
0 دیدگاه
10015 بازدید

دیدگاه کاربران

دیدگاهی ثبت نشده است!

ارسال دیدگاه